Diensten

Studie

Irrigatie en beregening verlopen best volgens een duidelijk plan. In dat plan gaat uiteraard veel aandacht naar de optimale waterhoeveelheid voor elk onderdeel van uw park, tuin of sportveld. Maar we denken ook aan uw budget en minimaliseren het verbruik waar mogelijk.

Bij Hydroplan wordt het studiewerk uitgevoerd door een Certified Irrigation Designer. We maken ook een lastenboek en meetstaat op als u dat wenst.

Installatie

Wij maken installeren van irrigatiesystemen eenvoudig. Daarom gebruiken we uitsluitend materiaal en machines van topkwaliteit, die ons helpen om complexe graafwerken en installaties uit te voeren. Bovendien barst ons team van de ervaring in de aanleg van eenvoudige en complexe irrigatiesystemen.

Na-service

Onze service houdt niet op wanneer u de kraan opendraait. We zorgen graag voor de monitoring van uw waterverbruik, aanpassingen aan weersomstandigheden, … Daar hebben we gespecialiseerde software voor die ons toelaat vanop afstand bij te sturen indien nodig. We maken uw installatie ook winterklaar als het kwik begint te dalen.

En hebt u een vraag over uw irrigatiesysteem of uw installatie? Dan beantwoorden we die graag en snel.

 

Tuin & park

Gras moet groen zijn en bloemen moeten bloeien. Dat is ook zo in uw tuin of park. En dus hebt u water nodig op de juiste plaatsen en in de juiste hoeveelheid. Precies wat Hydroplan doet.
Lees meer…

Golf

Als beslissingnemer weet u dat de ondergrond van uw holes van kapitaal belang is voor de kwaliteit van uw baan en het plezier van uw leden. Maar de technologie voor irrigatie en beregening van golfterreinen evolueert zo snel dat u dat best overlaat aan een specialist. Zoals Hydroplan.
Lees meer…

Sport

Niets laat de bal beter rollen dan een heerlijk beregende grasmat. Maar daar houdt beregening in de sport niet op: hockey, golf, paardensport, motorcross, … bijna in elke buitendiscipline is beregening cruciaal.
Lees meer…